Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2014 11:20 - Избор на фирма за офис консумативи
Автор: ofis Категория: Бизнес   
Прочетен: 1589 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.10.2014 11:20


Какво трябва да знаем, когато избираме канцеларски материали?  

За да не се окажете в неудобна позиция или пък, за да не правите излишни разходи трябва внимателно да изберете от къде да закупите консумативи за вашия офис. Като цяло в София и България има три основни варианта за закупуване на тези материали:

1. От някоя регионална книжарница, която обикновено работи като франчайс или има споразумение с голяма фирма за офис материали и по този начин предлага доста конкурентни цени.

2. От търговски представител дошъл директно до вашето работно място. Обикновено дори да не сте поръчвали от тази фирма, те ще ви оставят каталог, който можете да разгледате и да сравните цените с тези, които ползвате до момента. По този начин се изгражда лично отношение между вас и фирмата, рядко има недоразумения, но пък минусът е че целият процес отнема време. Също така е възможно при разрастване на фирмата или пък, когато хората са в отпуска и има недостиг на кадри поръчката да се бави, което е крайно неприятно. Като цяло този вариант страда от липса на ефикасност, личното отношение е хубаво нещо, но трябва да си зададем въпроса нужно ли е то при покукпа на офис консумативи?


image

3. Последният вариант е и този, който набира най-много скорост в последните години. Онлайн търговията расте с двуцифрени % на година, подобно е положението и при най-необходимите неща за офиса. Големият плюс на този тип покупка е че можете бързо и лесно да разгледате всички продукти и опции, от които се интересувате. Нещо повече онлайн магазините съдържат много повече медийна и текстова информация за продукти от колкото един каталог. Такова поне е положението при един от лидерите на доставка на офис материали в София и България - Алегро 2000.

image


На всичкото отгоре дори да отидете до местна книжарница надали ще има такъв богат избор на цветове и продукти, тоест онлайн пазаруването се превръща в доста изгодно за всеки офис. Пести се време, усилие и в същия момент много по-лесно се сравняват цени и продукти. Точно към този тип пазаруване са се насочили и големите представители в бранша по света като Viking Direct и Staples

Ние препоръчваме да пазарувате офис консумативи онлайн – най-бързо, най-лесно, най-удобно и много често – най-евтино. 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ofis
Категория: Бизнес
Прочетен: 17302
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930